Servis autostakla u Zagrebu (Bukovačka)

Naš pokretni servis stiže na vašu adresu gdje god da se nalazite

Ako se nalazite u blizini (Bukovačka ulica) i trebate servis autostakla, nazovite nas i problem riješavamo u istom danu. Naš pokretni servis dolazi do vas!

Auto stakla Bukovačka ulica vam je u blizini i trebate popravak na staklu automobila? Radite blizu Bukovačke ili živite baš u toj ulici? Odlično! U kratkom roku možemo biti na vašoj lokaciji kako bi napravili servis na vašem automobilu. Nalazite se na drugom kraju grada? Nema problema, doći ćemo na bilo koju lokaciju u Zagrebu i napraviti popravak auto stakla.

Štedimo vaše vrijeme!

Možete nas nazvati dok ste na poslu i doći ćemo u Bukovačku ili bilo koju drugu lokaciju u Zagrebu i napraviti servis na auto staklu. Posao ćemo odraditi brzo i u kratkom roku kako bi vaš automobil bio spreman do kraja radnog vremena!

Iskustvo i znanje nam omogućuju popravak na terenu kako bi uštedjeli vaše vrijeme. Korištenjem profesionalnih alata i opreme u mogućnosti smo napraviti popravke izvan servisnog centra po najboljoj cijeni i kvaliteti usluge u Zagrebu!

Popravak, zamjena i uređivanje automobilskog stakla

Poslovi koje radimo za vas:
- popravak automobilskog stakla
- zamjena automobilskog stakla
- zatamnjivanje automobilskog stakla
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Auto stakla Bukovačka
Kontaktirajte nas s upitom, mailom ili telefonski te nam pošaljite fotografiju ili ''izmjerite'' oštećenje kako bi vam u što kraćem roku mogli dati konkretnu ponudu!

Važno! Nazovite nas čim uočite i najmanju promjenu na staklima vašeg automobila. Rana dijagnostika i popravak smanjuju troškove i preveniraju pojavu većeg oštećenja na staklima. Manja oštećenja je moguće popraviti, no proširenje oštećenja ili velika oštećenja zahtijevaju promjenu auto stakla.

Oštećenja u vidokrugu vozača u promjeru od 30 centimetara i oštećenja koja su veća od kovanice od dvije kune i granaju se (zvjezdasti oblik) zahtijevaju veći servis i popravke.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Auto stakla Bukovačka - dolazimo na vašu lokaciju bilo gdje u Zagrebu!

Kako bi vam mogli reći konkretnu cijenu popravka auto stakla, pošaljite nam podatke:

  • marka automobila
  • model automobila
  • godina proizvodnje automobila
  • broj šasije automobila

Problem:

  • popravak manjeg oštećenja (do veličine kovanice od 2 kune)
  • popravak većeg oštećenja - zamjena automobilskog stakla (originalnim ili zamjenskim staklom)
  • zatamnjivanje stakla
Pokretni servis
Iskoristite mogućnost našeg pokretnog servisa, doći ćemo na vašu kućnu adresu ili radno mjesto i popraviti vaš automobil dok vi radite ili odmarate. Ne morate dovoziti automobil u naš servisni centar. Napravit ćemo sve što je moguće na vašoj lokaciji kako bi vam olakšali i uštedjeli vrijeme.

Oštećenja na automobilskim staklima

Manja oštećenja, ogrebotine ili pukotine na staklima događaju se svakodnevno. Vozite li po neasfaltiranoj cesti ili makadamu kamenčići i šljunak lete ispod kotača. Zimski uvjeti na cestama također mogu biti razlog oštećenja na staklima. Ceste se posipaju šljunkom zbog leda koji se stvara pri niskim temperaturama. Kombinacija leda i šljunka može dovesti do kamenčića koji dolete u vjetrobransko staklo.

Veća oštećenja - puknuća i rasprsnuća automobilskih stakala mogu se dogoditi uslijed prometne nesreće. Ako ste imali sudar ili je pred vaš automobil izletjela divlja životinja vaš automobil vjerojatno treba promjenu automobilskog stakla.
Popravak ili zamjenu automobilskog stakla na području Zagreba ćemo napraviti u vrlo kratkom roku uz najbolje cijene servisa. Kontaktirajte nas za intervenciju na terenu ili rezervirajte termin za dolazak u servisni centar! Naši iskusni majstori popravit će ili zamijeniti vaše automobilsko staklo u najkraćem mogućem roku.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram