Auto stakla Centar

Naš pokretni servis stiže na vašu adresu gdje god da se nalazite

Ako se nalazite u zagrebačkom kvartu Centar i trebate servis autostakla, nazovite nas i problem riješavamo u istom danu. Naš pokretni servis dolazi do vas!

Nije rijetkost da nam se građani javljaju radi napuknuća auto stakala uslijed pada žbuke sa starih zgrada u centru. Nažalost, to je naša svakodnevnica. Kako bismo barem malo olakšali takve stresne situacije, nudimo vam dolazak na teren bez obzira gdje se nalazite u Zagrebu i okolici.

Auto stakla Centar grada - pronašli ste pukotinu, ogrebotinu ili udubljenje na staklu kojeg ranije nije bilo? Nazovite nas i u najkraćem roku ćemo doći na vašu lokaciju i napraviti servis na staklu. Omogućujemo vam popravak izvan servisnog centra. Doći ćemo u centar grada ili na bilo koju drugu lokaciju u Zagrebu i popraviti vaše auto staklo. Popravak možemo napraviti dok ste u uredu ili na vašoj kućnoj adresi.
Popravak na vašoj lokaciji

Usluga - popravak na vašoj lokaciji. Primijetili ste da je vaše staklo oštećeno? Upravo se nalazite u uredu i željeli biste staklo što prije popraviti? Doći ćemo do vašeg radnog mjesta i napraviti servis dok ste vi u uredu.

Pošaljite nam osnovne podatke:
marka automobila
model automobila
godina proizvodnje automobila
broj šasije automobila

Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku s vremenom dolaska, trajanjem popravka i cijenom. Popravit ćemo vaše auto staklo u Zagrebu dok ste vi na radnom mjestu ili kod kuće prije vašeg polaska. Štedimo vaše vrijeme i brinemo za vašu sigurnost.
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Auto staklo Centar
Dugogodišnje iskustvo u radu jamče kvalitetu naše usluge, brzinu prilikom rada na vašem automobilu i najbolju cijenu u gradu! U radu koristimo profesionalne alate i opremu kako bi vaš automobil bio zaštićen i kako bi novo staklo postavili jednako kako je originalno bilo postavljeno. Kontaktirajte nas za cijenu, vremenski rok i mogućnosti popravka već danas! Pokretni servisni centar za auto stakla dolazi na bilo koju lokaciju u gradu Zagrebu!


Pošaljite nam upit sa svim detaljima i servisni centar će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku!
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Auto stakla - Centar Zagreba - popravak na bilo kojoj lokaciji u gradu ili u servisnom centru!

Prije nego što rezervirate novo staklo u ovlaštenom servisu pročitajte kako odrediti veličinu štete. Uštedite vrijeme i novac uz naš servisni centar i usluge izlaska na teren.

Manja oštećenja na automobilskom staklu veličine su do kovanice od dvije kune. Mogu biti polukružnog, kružnog ili zvjezdastog oblika. Ako su oštećenja na automobilskom staklu zvjezdastog oblika ali većeg od 15 milimetara vjerojatno je potrebna zamjena automobilskog stakla.

Oštećenja na automobilskom staklu na vozačevoj strani - ako je oštećenje na vozačevoj strani i u radijusu od 30 centimetara u vozačevom vidokrugu ne preporučujemo popravak nego zamjenu vjetrobranskog stakla. 

Oprez!

Kada je oštećenje u vozačevom vidokrugu preporučujemo zamjenu vjetrobranskog stakla zbog sigurnosti. Popravci na staklu koji su u direktnom vidokrugu vozača mogu utjecati na čistoću slike i vid vozača. Ne želimo dovoditi vašu sigurnost u opasnost.

Velika oštećenja koja uzrokuju puknuće i lom stakla zahtijevaju promjenu stakla, neovisno o tome radi li se o vjetrobranskom ili bočnom staklu. Oštećenja mogu nastati uslijed prometne nesreće ili pada objekta na automobil.
Na području cijelog Zagreba vršimo:
- popravak manjih oštećenja na auto staklu
- promjenu auto stakla (originalno staklo ili zamjensko staklo)
- zatamnjivanje auto stakla

Ako niste sigurni trebate li popravak nazovite nas!
Uslugom popravka na lokaciji štedimo vaše vrijeme i vršimo popravak u kratkom vremenskom roku bez potrebe za dolaskom u servisni centar. Ako se ne nalazite u Zagrebu možemo vam dogovoriti termin u servisnom centru gdje ćemo napraviti potreban servis na vašem automobilu.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram