Auto stakla Sesvete

Servis za auto stakla u Sesvetama

Auto stakla, Sesvete su jedno od najvećih naselja u Hrvatskoj - veličine su jednog grada! Kako bi vam olakšali korištenje naših usluga. Popravak auto stakla u Sesvetama moguće je napraviti u roku jednog dana! Primijetite li promjene na staklu vašeg automobila nazovite nas i netko će već biti na putu prema vama!

Pokretni servisni centar za auto stakla
Prometne gužve, čekanja, zastoji, sve to može produljiti vrijeme koje morate izdvojiti za dolazak u servisni centar i onda će vrijeme za popravak od uobičajenog biti produljeno za dodatnih sat ili dva. Naš pokretni servisni centar za auto stakla dostupan je za dolazak na intervenciju na vašu adresu u vrlo kratkom roku.

Možete nas nazvati iz ureda ili s kućne adrese. Dok vi radite ili se tek pripremate za posao mi možemo napraviti servis i vaš automobil će biti spreman za izlazak na cestu. Vožnjom s oštećenim vjetrobranskim staklom ugrožavate svoj život ali i živote drugih sudionika u prometu.

Nazovite već danas naš servisni centar i u najkraćem roku će vaša automobilska stakla biti popravljena!

Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Auto stakla Sesvete

Auto stakla Sesvete - izlazak na teren i popravak na području cijelog Zagreba u roku od 24 sata

Pronašli ste oštećenje na staklu vašeg automobila? Želite da dođemo i popravimo ga ili želite doći u naš servisni centar? Kako bi vam mogli rezervirati termin i reći točnu cijenu popravka molimo vas da pripremite sljedeće podatke prije nego što nas kontaktirate mailom ili telefonskim putem.

Podaci koji su nam potrebni za kalkulaciju cijene popravka na vašem automobilu:
- marka automobila
- model automobila
- godina proizvodnje automobila
- broj šasije automobila
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Auto stakla Sesvete - izlazak na teren i popravak na području cijelog Zagreba u roku od 24 sata

Također trebali biste nam reći nekoliko podataka o nastalom oštećenju kako bismo ga mogli kategorizirati.
Znate li uzrok nastalog oštećenja molimo vas da nam ga kažete.

Manja oštećenja su karakterizirana kao oštećenja na auto staklu do veličine kovanice od 2 kune. Oštećenja koja možemo popraviti su polukružnog, kružnog ili zvjezdastog oblika.

Manja oštećenja koja pripadaju ovoj kategoriji možemo popraviti ako se ne nalaze na vjetrobranskom staklu na vozačevoj strani. Ako su oštećenja na strani stakla kod vozača ili se nalaze u njegovom vidokrugu u radijusu od 30 centimetara vaše staklo će biti potrebno u potpunosti zamijeniti.

Ne popravljamo stakla koja su oštećena u vidokrugu vozača zbog mogućnosti utjecaja na vid i preglednost ceste od strane vozača. Kako ne bi ugrozili sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu staklo se pri takvim oštećenjima mijenja.

Velika oštećenja su oštećenja koja uzrokuju lom i pucanje stakla. Također, ako se na vašem staklu nalazi više od jednog manjeg oštećenja karakterizira se kao veliko oštećenje koje zahtijeva promjenu auto stakla.

Želite li rezervirati termin kod nas ili želite pokretni servisni centar za popravak stakla na vašem automobilu - nazovite nas! U roku od jednog dana pokretni servisni centar će doći na bilo koju lokaciju u gradu Zagrebu i popraviti vaše auto staklo!

Poslovi koje radimo za vas:
- popravak automobilskog stakla
- zamjena automobilskog stakla
- zatamnjivanje automobilskog stakla

Dugogodišnje iskustvo, konstantno učenje, profesionalni alati kao i kvalitetna oprema omogućuju nam vrhunsku uslugu po najboljim cijenama u najkraćim vremenskim rokovima na tržištu!

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram