Auto stakla Zagorska

Naš pokretni servis stiže na vašu adresu gdje god da se nalazite

Auto stakla - Zagorska ulica u Zagrebu vam je blizu? Živite ili radite u Zagorskoj ulici? Nalazite se u blizini? Nazovite nas već danas i naš pokretni servis za popravak auto stakla će doći na vašu lokaciju. Kako bi uštedjeli vaše vrijeme i učinili vaše vozilo sigurnim za vožnju nudimo vam uslugu pokretnog servisa na vašoj lokaciji!

Pokretni servis auto stakala - Zagreb
Dolazimo na bilo koju lokaciju u gradu Zagrebu! Uočili ste oštećenje na auto staklu? Niste sigurni koliko je sigurno voziti automobil s oštećenim staklom? Nazovite nas i doći ćemo na vašu lokaciju bilo gdje u Zagrebu u najkraćem roku.

U uredu ste ili ste kod kuće? Naš pokretni servis nam omogućuje da napravimo popravak bez da trošimo vaše vrijeme. Popravak će biti gotov do vašeg polaska s posla ili do vašeg kretanja na posao iz kuće. Činimo sve kako bi vam omogućili sigurnost na cesti i uštedjeli vaše vrijeme.

Ne morate dolaziti u servisni centar i voziti s već oštećenim staklom. Nazovite nas i mi u roku od 24 sata dolazimo na vašu adresu!

Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Auto stakla Zagorska
Rezerviranje popravka auto stakla
Nalazite se u blizini Zagorske ulice i želite da dođemo popraviti staklo na vašem automobilu?

Nazovite nas ili nam pošaljite upit, prije toga pripremite osnovne podatke o vozilu kako bi vam mogli odmah reći cijenu i procijenjeno vrijeme trajanja popravka.

Potrebni podaci za rezerviranje popravka auto stakla:
- marka automobila
- model automobila
- godina proizvodnje automobila
- broj šasije automobila
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Auto stakla Zagorska - procjena štete na automobilu

Auto stakla Zagorska - procjena štete na automobilu

Možete li nam reći koliko je oštećenje koje je nastalo na staklu vašeg automobila? Postoji nekoliko jednostavnih koraka kako to utvrditi.

Mala oštećenja na automobilskom staklu
Oštećenja nastala na automobilskom staklu možete jednostavno izmjeriti kovanicom od dvije kune. Ako oštećenje nije veće od kovanice karakterizira se kao manje oštećenje.

Manja oštećenja koja se mogu popraviti su u nekoliko oblika:
- oštećenje u obliku kružnice
- oštećenje u obliku polu kružnice
- oštećenje zvjezdastog oblika

Ako je na vašem auto staklu oštećenje koje je u obliku zvijezde čija je veličina veća od 15 milimetara, takav oblik ne možemo popraviti već će biti potrebna zamjena auto stakla.

Oštećenja koja su nastala na vjetrobranskom staklu, no nalaze se na vozačevoj strani ili u radijusu od 30 centimetara vozačevog vidokruga ne možemo popraviti ili ako je na staklu više manjih oštećenja.

Velika oštećenja na automobilskom staklu
Velika oštećenja nastala uslijed prometne nesreće ili pada objekta na automobil popravljamo zamjenom automobilskog stakla. Staklo s vašeg automobila možemo zamijeniti originalnim staklom ili zamjenskim staklom drugog proizvođača koje će odgovarati marki i modelu vašeg automobila.

Usluge koje nudimo na području Zagreba:
- popravak automobilskog stakla od malih i velikih oštećenja
- zamjena automobilskog stakla (originalnim ili zamjenskim odgovarajućim staklom)
- zatamnjivanje automobilskog stakla
- pokretni servisni centar za popravak automobilskog stakla
- servisni centar (nazovite za termin)

Nazovite nas ili nam pošaljite upit mailom. Ako niste sigurni o kakvom se oštećenju radi ili kolikih je razmjera možete nam poslati i fotografiju. Napišite nam podatke vašeg vozila ili ih provjerite prije poziva kako bi vam u kratkom roku mogli dati cijenu i termin.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram