Auto stakla Kajzerica

Uslugu popravka auto stakla vršimo na području cijele Kajzerice

Ako se nalazite u zagrebačkom kvartu Kajzerica i trebate servis autostakla, nazovite nas i problem riješavamo u istom danu. Naš pokretni servis dolazi do vas!

Nekad malo mjesto sa obiteljskim kućama, u Kajzerici je danas sve više stambenih zgrada, te je naseljenost puno veća nego prijašnjih godina. Samim time je i šansa za neku nezgodu sa auto staklom veća. No, bez brige - tu smo za vas u bilo kojoj situaciji kada vam zatreba servis auto stakla.

Auto stakla Kajzerica - Zagreb, nalazite se na Kajzerici? Živite na Kajzerici ili radite u blizini? Nazovite nas za usluge pokretnog servisnog centra za auto stakla - doći ćemo na Kajzericu ili bilo koju drugu lokaciju u gradu Zagrebu u najkraćem roku i popraviti vaše auto staklo.
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Brzina - naše iskustvo dozvoljava nam zamjenu vjetrobranskog stakla u vrlo kratkim rokovima kako bi vaš automobil što prije bio u voznom stanju.
Kvaliteta - prilikom zamjene stakla na automobilu koristimo profesionalne alate i opremu koji su prilagođeni posebno ovoj vrsti posla.
Cijena - omogućujemo vam najbolju uslugu i cijenu na tržištu! Kako bi vam ponudili konkretnu cijenu molimo vas da nas kontaktirate s potrebnim detaljima.
Lokacija - usluge zamjene stakla na automobilu nudimo na području cijelog Zagreba! Ako niste iz Zagreba možete nas kontaktirati i dogovorit ćemo termin u kojem je moguće automobil dovesti na servis.
Intervencije na lokaciji - servis i popravak manjih oštećenja na vašim auto staklima možemo napraviti na drugoj lokaciji. Doći ćemo na vaše radno mjesto ili na kućnu adresu i u najkraćem roku napraviti potreban popravak na vašem auto staklu.

NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Auto stakla Kajzerica - popravak koji štedi vrijeme

Pronašli ste oštećenje kada ste iz ureda izašli na pauzu? Na vašem automobilskom staklu su ogrebotine, udubljenja ili oštećenja? Nazovite nas odmah i do kraja radnog vremena će vaše vozilo biti popravljeno.

Važno! Nazovite nas čim otkrijete oštećenje na automobilskom staklu. Pravovremena reakcija smanjit će troškove i osigurati da se oštećenje ne proširi. Oštećenja na staklima se lako šire i mogu dovesti do potrebe za promjenom automobilskog stakla i do dodatne štete.

Auto staklo Kajzerica

Usluge pokretnog servisnog centra za popravak i zamjenu auto stakla

Pokretni servisni centar štedi vaše vrijeme. Nazovite nas danas i dogovorite vrijeme i mjesto na koje želite da dođemo. Popravak na vašem auto staklu možemo napraviti dok ste vi u uredu kako bi vam uštedjeli vrijeme. Dok vaše radno vrijeme završi, staklo je popravljeno. Ne morate gubiti vrijeme na dolazak u servisni centar. Nakon radnog vremena sjednite u svoj automobil s popravljenim auto staklom i možete kući.
Kontaktirajte nas telefonski ili putem maila, pošaljite nam podatke o vozilu i odgovorit ćemo vam s raspoloživim terminom i cijenom u najkraćem roku.

Podaci o vozilu:
marka automobila
model automobila
godina proizvodnje automobila
broj šasije automobila
Znate li odrediti i opisati vrstu oštećenja?
Manja oštećenja se mogu izmjeriti kovanicom od dvije kune. Ako je vaše oštećenje manje od kovanice ili je iste veličine kategorizira se kao manje oštećenje automobilskog stakla.
Oblici manjih oštećenja automobilskog stakla:
oštećenje oblika polu kružnice na staklu
oštećenje oblika kružnice na staklu
oštećenje zvjezdastog oblika na staklu

Veliko oštećenje koje se ne može popraviti na auto staklu već zahtijeva zamjenu auto stakla originalnim ili odgovarajućim zamjenskim drugog proizvođača.

Oblici većeg oštećenja automobilskog stakla:
- oblika zvijezde veća od 15 milimetara na staklu
- jedno ili više oštećenja na staklu na strani vozača
- oštećenja na auto staklu koja se nalaze u radijusu od 30 centimetara u vidokrugu vozača

Zbog sigurnosti i dobre vidljivosti vozača ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu stakla s oštećenjima koja se karakteriziraju kao velika oštećenja preporučujemo zamijeniti.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram