Auto staklo Savska

Servis autostakla u Zagrebu (Savska ulica)

Auto stakla Savska ulica - centar Zagreba, Centar grada uvijek je najprometnije područje, u bilo koje doba dana. Parkirani automobil na prometnoj lokaciji može se oštetiti. Primijetite li na vašem automobilu ogrebotine na staklu, udubljenja ili pukotine, nazovite nas!

Važno! Ako nas nazovete čim primijetite oštećenje na auto staklu veća je vjerojatnost da ćemo staklo moći popraviti bez potrebe za zamjenom istog. Popravak manjih oštećenja čim se ona otkriju prevenira pojavu većih oštećenja ali i znači niže troškove popravka.

Pokretna servisna stanica za auto stakla
Doći ćemo na bilo koju lokaciju u gradu Zagrebu u vrlo kratkom vremenskom periodu. Kroz nekoliko sati od vašeg poziva ili upita mailom, bit ćemo na dogovorenoj lokaciji i popraviti vaše auto staklo. Bez nepotrebnih dolazaka u servisni centar. Znamo koliko je ponekad teško pronaći vrijeme za dodatne zadatke. Zato mi dolazimo k vama onda kad vam to odgovara.

Možete nas nazvati iz ureda ili s kućne adrese. Dok vi radite ili se tek pripremate za posao mi možemo napraviti servis i vaš automobil će biti spreman za izlazak na cestu. Vožnjom s oštećenim vjetrobranskim staklom ugrožavate svoj život ali i živote drugih sudionika u prometu.

Nazovite već danas naš servisni centar i u najkraćem roku će vaša automobilska stakla biti popravljena!

Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Auto staklo savska

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Auto stakla Savska - najbolje cijene popravka auto stakla u gradu!

Podaci koji su nam potrebni za kalkulaciju cijene popravka na vašem automobilu:
marka automobila
model automobila
godina proizvodnje automobila
broj šasije automobila

Pripremite potrebne podatke i nazovite nas za termin za pokretni servis za popravak auto stakla ili za termin u kojemu možete dovesti vozilo u naš servisni centar. Ako je potrebna zamjena auto stakla prema vašim željama možemo ga zamijeniti originalnim auto staklom ili zamjenskim auto staklom drugog proizvođača koje će odgovarati vašem automobilu.

Niste sigurni da li je vašem automobilu potreban popravak stakla?
Svako oštećenje na staklu - udubina, ogrebotina ili pukotina - čak i ona najmanja je razlog za popravak. Rana intervencija na staklu (i onda kada je oštećenje jedva primjetno) drastično će smanjiti moguće troškove koji mogu nastati kada se oštećenje proširi.

Mala oštećenja karakteriziraju se kao oštećenje na staklu automobila do veličine kovanice od dvije kune. Oštećenja do te veličine moguće je popraviti profesionalnim alatima i materijalima bez potrebe za zamjenom stakla.


Oblici oštećenja na auto staklu:
polukružni oblik oštećenja na auto staklu
kružni oblik oštećenja na auto staklu
zvjezdasti oblik oštećenja na auto staklu
oblik zvijezde veći od 15mm na auto staklu

Velika oštećenja karakteriziraju se kao oštećenja koja se nalaze u vidokrugu vozača, u promjeru od 30 centimetara. Također ako se na staklu nalaze dva ili više oštećenja nije ih moguće popraviti. Zvjezdasta oštećenja veća od kovanice od dvije kune ne mogu se popraviti na isti način kao mala oštećenja.

Velika oštećenja ne popravljamo na isti način kao mala kako ne bi utjecali na vid vozača te sigurnost svih sudionika u prometu.

Servisni centar za stakla na automobilima čuva vašu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu omogućujući vam pregledan i čist pogled na cestu i njene sudionike prometa.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram