Servis autostakla u zagrebačkom kvartu Špansko

Naš pokretni servis stiže na vašu adresu gdje god da se nalazite

Ako se nalazite u zagrebačkom kvartu Špansko i trebate servis autostakla, nazovite nas i problem riješavamo u istom danu. Naš pokretni servis dolazi do vas!

Servis auto stakla u kvartu Špansko - omogućujemo vam popravak auto stakla na bilo kojoj lokaciji u Zagrebu. Ne morate nužno dolaziti u naš servisni centar. Mi ćemo doći na vašu lokaciju u najkraćem mogućem roku i napraviti popravak auto stakla. Sve to možemo odraditi u svega nekoliko sati.

Dok ste vi na poslu ili se odmarate kod kuće mi ćemo doći gdje god se nalazili u Zagrebu i popraviti staklo. Popravke na auto staklima vršimo u najkraćim mogućim rokovima kako bi vaš automobil bio spreman i siguran za povratak kući s posla ili za odlazak po dijete u školu od kuće!
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Prije nego što nas kontaktirate trebamo nekoliko osnovnih podataka kako bi ponijeli odgovarajuću opremu i alate:

- marka automobila
- model automobila
- godina proizvodnje automobila
- broj šasije automobila

Osim osnovnih podataka o vašem automobilu, vrlo jednostavno i lako možete dijagnosticirati oblik oštećenja i reći nam o kakvom se oštećenju radi. Olakšat ćete nam pripremu za dolazak na teren.

Iskustvo, profesionalni alati, oprema i materijali omogućuju nam da vam ponudimo uslugu na lokaciji u vrlo kratkom roku i po odličnim cijenama! Nazovite nas već danas i nakon radnog vremena krenite doma s popravljenim automobilskim staklom!

Popravak i zamjena auto stakla u zagrebačkom kvartu Špansko - naša terenska služba stoji vam na usluzi!

Dijagnosticiranje vrste oštećenja:
Vrlo jednostavno ćete odlučiti radi li se o ogrebotini, udubljenju ili pukotini na vašem auto staklu. Ako se radi o udarcu od predmeta ili kao posljedica prometne nesreće to nam također recite. Veličinu oštećenja također možete na vrlo jednostavan način procijeniti.
Mala oštećenja
Mala oštećenja na automobilskim staklima možete izmjeriti kovanicom od dvije kune. Ako je oštećenje veličine kovanice od dvije kune karakterizira se kao manje oštećenje.

Manja oštećenja dolaze u nekoliko osnovnih oblika:
- polukružni oblik oštećenja na automobilskom staklu
- kružni oblik oštećenja na automobilskom staklu
- zvjezdasti oblik oštećenja na automobilskom staklu
- zvjezdasti oblik veći od 15mm oštećenja na automobilskom staklu

Ako je zvjezdasti oblik oštećenja koji se nalazi na vašem automobilu i veći je od kovanice od dvije kune odnosno veći od 15mm nećemo ga biti u mogućnosti popraviti kao manja oštećenja.

Vjetrobranska stakla koja na sebi imaju više od jednog oštećenja iako su mala oštećenja ne možemo popraviti na isti način kao kada imamo pojavu samo jednog manjeg oštećenja.
Velika oštećenja
Velika oštećenja na automobilskom staklu odnosno oštećenja koja se nalaze u vidokrugu vozača, u promjeru od 30 centimetara ne možemo popraviti. 

Ovakva oštećenja na staklu potrebno je popraviti tako da zamijenimo cijelo automobilsko staklo. Popravljanjem oštećenja u vidokrugu vozača utjecali bi na vidljivost vozača ali i sigurnost vozača i ostalih sudionika prometa.

Oštećenja u obliku zvijezde koja su veća od kovanice od dvije kune također ne možemo popraviti kao manja oštećenja.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Poslovi koje obavljamo za vas:

  • popravak automobilskog stakla
  • zamjena automobilskog stakla (originalnim ili zamjenskim staklom)
  • zatamnjivanje auto stakla
  • dolazak na lokaciju - brza intervencija
  • popravak u našem servisnom centru - dogovor termina popravka

Nazovite nas ili nas kontaktirajte mailom i u najkraćem roku ćemo doći na bilo koju lokaciju u Zagrebu. U vrlo kratkom roku vaše auto staklo će biti popravljeno ovisno o oštećenju. 

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram