NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Najbolji auto staklo servis u Zagrebu i okolici

Dugogodišnje iskustvo ključ je našeg uspjeha

Kod ozbiljnih životnih situacija kao što je oštećenje vašeg auto stakla, stvar je najbolje odmah prepustiti profesionalcima. Naš auto staklo servis je vaš idealan izbor za bilo koju situaciju kada je potreban popravak ili zamjena auto stakla. Nudimo i usluge zatamnjivanja auto stakla.

Zovite naš servis ako vam se pojavilo oštećenje od kamenčića na vašem vjetrobranskom staklu, jer će ta mala pukotina uskoro postati velika, a tada ćete morati zamijeniti cijelo staklo što je znatno skuplje od popravka.

Kod nas možete zamijeniti bilo koje staklo (prednje, bočno, stražnje) za bilo koji model i marku vozila. Nazovite nas ili kontaktirajte putem kontakt forme, pa ćemo vam reći cijenu i dostupne termine.

Auto staklo, a posebice vjetrobransko staklo je bitan faktor sigurnosti u vašem vozilu, stoga svaki zahvat prepustite profesionalcima koji su za to obučeni, i koji se sa time susreću svaki dan.

Ako vam na kućnoj instalaciji struje počne iskriti, da li ćete sami pokušati popraviti ili ćete zvati električara? Ne igrajte se sa vašom sigurnosti i sa sigurnosti vaših suvozača radi uštede par kuna.

Slobodno nas nazovite, te ćemo vas rado savjetovati što je najbolje za vašu situaciju na ☎ 01 239 5260

Auto staklo servis u Zagrebu
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram