Poliranje farova u Zagrebu

Da vam farovi ponovno izgledaju kao novi!

Poliranje farova - akcija - Zagreb! Nazovite nas za termin!

Profesionalno poliranje farova u Zagrebu nudimo u našem servisnom centru. Prljavi, požutjeli i mutni farovi nisu samo estetski problem. Kada dođe do zamućenja stakla na farovima problem nije samo estetske prirode već i tehničke funkcionalnosti i ispravnosti samog vozila na cesti.

Sigurna vožnja i sudjelovanje u prometu za vas i ostale sudionike je primarni cilj koji postižemo potpuno ispravnim vozilima i savjesnim vozačima. Kako bi vaše vozilo bilo ispravno u prometu sva vaša svjetla moraju raditi i biti maksimalno vidljiva.

Poliranje auto farova - Auto servisni centar - Zagreb - Ferenščica

Naš auto servisni centar nudi vam različite usluge:

Pošaljite nam upit putem kontakt forme:

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Poliranje farova - cijena na upit - Zagreb

Naše usluge poliranja farova su dostupne u našem servisnom centru na Ferenščici. Za sve redovne popravke smo dostupni svaki radni dan u radnom vremenu. Kada primijetite oštećenja ili zaprljanja kontaktirajte nas u što kraćem roku kako bi sanirali veću štetu i smanjili troškove.

Čišćenje farova je posao koji obavljamo uz pomoć profesionalnih alata i opreme. Kako bi u potpunosti otklonili zaprljanje i osigurali staklo od oštećenja. Farovi dolaze u različitim oblicima ovisno o vrsti automobila. Isto tako, izrađeni su od različitih materijala kao što su staklo i različiti tipovi plastike ovisno o proizvođaču.

Farovi su dio automobila koji se koristi svakodnevno i stalno su izloženi vanjskim utjecajima. Visoke i niske temperature, padaline, prašina i drugi vanjski utjecaji direktno su povezani sa stanjem farova. 

Kako bi bili sigurni da su farovi vašeg automobila očišćeni na pravilan način koristite profesionalne usluge čišćenja u provjerenim servisnim centrima.

Pitali ste nas...Poliranje farova kod kuće

Vidjeli ste na tržištu maramice za poliranje farova, setove za poliranje farova Lidl, set za poliranje farova Pevec, set za poliranje farova Tokić i drugi proizvođači i ponude… Svi ovi setovi nose određenu cijenu u sebi. Ako ste pretraživali setove za samostalno poliranje farova sigurni smo da ste vidjeli i razne druge povoljne načine za uradi sam poliranje farova.

Poliranje farova sodom bikarbonom, limunom, pastom za zube, parom i coca colom, poliranje farova WD40 samo su neki od savjeta koji se na internetu dijele kao učinkovita rješenja za čista svjetla.

Sa svim ovim sredstvima preporučuje se utrljavanje sredstva na farove te brisanje. Svjetla će u određenom postotku biti čišća nego ranije no ovakva rješenja ne preporučujemo.

Samostalno - kućno čišćenje svjetala nudi kratkoročno rješenje koje može dovesti do dodatnog oštećenja na staklu ili plastici fara. S obzirom na to da se svjetla ne tretiraju dodatnom zaštitom ona se vrlo brzo vraćaju u ''početno stanje'' prije čišćenja.

Oprez! Farovi izrađeni od plastike nisu otporni na vanjske utjecaje i potrebno ih je čistiti i zaštititi od vanjskih utjecaja na pravilan način.

Zamagljeni farovi - zamućenje stakla ne znači nužno da su stakla prljava ili oštećena. Ako farovi nisu na svom mjestu ili je došlo do puknuća stakla dolazi do nakupljanja vlage koje uzrokuje zamagljenje.

Razne mase za poliranje, paste za zube i druga sredstva koja se koriste za čišćenje prednjih i stražnjih svjetala ovisno o sastavu mogu dovesti do oštećenja i narušavanja kvalitete plastike od kojih su izrađena. Neka od tih sredstava djeluju abrazivno te proširuju postojeća oštećenja i stvaraju nova.

Profesionalno čišćenje farova

Naš servisni centar za čišćenje farova koristi profesionalne alate i visoko kvalitetnu opremu kako bi vam pružili najbolju uslugu na tržištu. Profesionalno čišćenje farova

Profesionalno poliranje farova - postupak

  • vodobrusni papir (broj 400 ili broj 500) - ovaj papir koristi se za brušenje sloja onečišćenja
  • vodobrusni papir (broj 800) se koristi za dodatno skidanje onečišćenja sa svjetala
  • vodobrusni papir (broj 1200 i broj 2000) se koriste za finalno poliranje površine
Nakon skidanja slojeva onečišćenja stakla svjetala je potrebno temeljito isprati kompresorom. Nakon pranja nečistoća stakla je potrebno u potpunosti osušiti. Kada su stakla očišćena i suha impregniraju se zaštitnim slojem kako bi što dulje bila otporna na vanjske utjecaje.

Ovisno o oštećenjima na staklima svjetala koristimo vodobrusni papir i impregnaciju koji će najbolje odgovarati stupnju oštećenja i zaprljanja na vašem vozilu.

Poliranje fara - nazovite nas za termin i najbolje cijene u Zagrebu!

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Nazovite odmah

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram