Popravak auto stakla Zagreb

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Nazovite odmah

Vaše auto staklo je oštećeno i treba popravak?

Stručan, brz i pouzdan servis auto stakla u Zagrebu i zagrebačkoj županiji. Nazovite nas odmah ako vam je potrebna reparacija vjetrobranskog stakla ili nekog drugog stakla na vašem vozilu bez obzira na tip ili marku.

Naši stručni tehničari će brzo i pouzdano izvršiti popravak, a po potrebi izlaze i na teren. Nazovite nas odmah ili pošaljite upit.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Popravak vjetrobranskog stakla

Primjetili ste malo oštećenje na vašem vjetrobranskom staklu uzrokovano udarcem kamenčića ili drugog sitnog predmeta? Potrebno vam je krpanje auto stakla, jer se već sutra ta mala napuklina može proširiti i pretvoriti u veliku glavobolju. Ne čekajte da se oštećenje proširi nego nas odmah nazovite i spriječite daljnje širenje. Ukoliko ne sanirate pukotinu ili otkrhnuće na vrijeme riskirate da se proširi, a tada će biti potrebno izvršiti kompletnu zamjenu vašeg stakla što će biti veći udarac za vaš budžet. Neki će pokušati izvršiti krpanje auto stakla sami koristeći set za popravak auto stakla ili set za popravak vjetrobranskog stakla kupljen u dućanu, no uslijed nestručnog rukovanja možete napraviti dodatnu štetu na vašem staklu. Zato radije nazovite popravak auto stakla Zagreb i riješite se puknuća brzo i jednostavno, te prepustite taj posao stručnjacima koji se time bave svaki dan.

Pokretni servis za popravak i izmjenu stakla

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti naš servisni centar u Zagrebu, naši autostaklo tehničari će izaći na teren i obaviti popravak ili zamjenu na vašoj lokaciji. Bez obzira da li se odlučite posjetiti naš centar ili pak koristiti usluge našeg pokretnog servisa, finalna kvaliteta usluge biti će na jednako visokom nivou. Pokretni servis pokriva cijeli grad Zagreb (Bukovačka, Centar, Sesvete, Zagorska, Kajzerica, Savska, Špansko i ostali...), Veliku Goricu...

Popravak stakla za sve marke i tipove vozila

Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva i stalne edukacije naših djelatnika, u mogućnosti smo izvršiti popravak oštećenja na staklima za svaki tip vozila bez obzira da li se radi o osobnom vozilu, dostavnom ili teretnom vozilu. Popravljamo stakla na svim europskim, japanskim i korejskim markama vozila kao što su Audi, Fiat, Opel, Peugeot, Renault, Škoda i drugi. Za sve ostale marke molimo nazovite ili pošaljite upit. Napuknuto vjetrobransko staklo vam može narušiti preglednost prilikom vožnje što vas dovodi u nepotrebnu opasnost, a u nekim slučajevima oštećeno staklo može biti i razlog pada na tehničkom pregledu. Popravak auto stakla Zagreb je vaš pouzdan partner za sigurnu vožnju.

Koliko traje popravak auto stakla?

Uobičajeno je da popravak traje do sat vremena ovisno o veličini i kompleksnosti napuknuća na vašem staklu. Ako naši tehničari ustanove da je oštećenje nemoguće sanirati zbog veličine napuknuća, tada staklo treba zamijeniti, a taj proces traje oko 3 sata zbog toga što se treba obaviti lijepljenje auto stakla, a ljepilo treba u potpunosti osušiti prije nego li je vozilo spremno za izlazak na cestu.

Auto staklo popravak cijena

Veliki broj faktora utječe na cijenu popravka. Cijena se formira ovisno o tome da li je vozilo osobno, dostavno ili teretno, vrsti stakla koje je oštećeno (prednje staklo, stražnje staklo, bočna stakla) i marki vozila. Radimo sa svim europskim vozilima kao i sa svim japanskim i korejskim vozilima dok za ostala vozila molimo pošaljite upit. Za točnu cijenu vas molimo da nas nazovete i pripremite potrebne podatke koje smo gore naveli ili nam pošaljite upit pomoću kontakt forme.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram