Cijena za popravak auto stakla u Zagrebu

Popravak auto stakla - cijena ovisi o marki i modelu vašeg vozila i vrsti oštećenja. Postoji nekoliko mogućnosti kod popravka oštećenja na auto staklu. Mala oštećenja možemo popraviti uz pomoć alata, opreme i ljepila, smole. No kod većih oštećenja moramo zamijeniti cijelo vaše automobilsko staklo.

Oštećeno auto staklo stvara nervozu kod naših klijenata jer misle da su popravci i zamjene skupi i dugo čekaju na rezervaciju termina za popravak. Nazovite nas čim primijetite oštećenje, troškovi će biti niži i mogućnosti popravka veće.

Obratite nam se s povjerenjem - nudimo vam najbolje cijene i najkvalitetniju uslugu na tržištu! Dugogodišnje iskustvo je naša najbolja garancija!
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Kontaktirajte nas s upitom, mailom ili telefonski te nam pošaljite fotografiju ili ''izmjerite'' oštećenje kako bi vam u što kraćem roku mogli dati konkretnu ponudu!

Važno! Nazovite nas čim uočite i najmanju promjenu na staklima vašeg automobila. Rana dijagnostika i popravak smanjuju troškove i preveniraju pojavu većeg oštećenja na staklima. Manja oštećenja je moguće popraviti, no proširenje oštećenja ili velika oštećenja zahtijevaju promjenu auto stakla.

Oštećenja u vidokrugu vozača u promjeru od 30 centimetara i oštećenja koja su veća od kovanice od dvije kune i granaju se (zvjezdasti oblik) zahtijevaju veći servis i popravke.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!
Oštećenja koja možemo popraviti na auto staklu:

Manja oštećenja su oštećenja čija veličina ne prelazi dimenzije kovanice od dvije kune. To su približno dimenzije od 15 milimetara. Manja oštećenja možemo uspješno sanirati ako su pojedinačna na vjetrobranskom staklu.

Oblici manjih oštećenja:

 • polukružni oblik oštećenja na automobilskom staklu
 • kružni oblik oštećenja na automobilskom staklu
 • zvjezdasti oblik oštećenja na automobilskom staklu
 • kružno zvjezdasti oblik oštećenja na automobilskom staklu

Veća oštećenja su oštećenja koja nismo u mogućnosti popraviti već je potrebno zamijeniti automobilsko staklo. Postoje iznimke kada možemo popraviti oštećenja veća od 15 milimetara no onda vam ne možemo dati jamstvo da neće doći do ponovnog pucanja na istom mjestu.

Zvjezdasti oblik oštećenja na automobilskom staklu koji je veći od 15 milimetara ne možemo popraviti.

Veliki broj oštećenja - ako se na vašem staklu nalazi više od jednog oštećenja ne možemo ih popraviti i jamčiti kako se neće dogoditi ponovno oštećenje.

Pozicija oštećenja - ako se oštećenja nalaze u vidokrugu vozača, u radijusu od 30 centimetara ne možemo ih popraviti.

Oprez! Oštećenja u vidokrugu vozača utječu na vid vozača i preglednost ceste. Ne smijemo ugrožavati život vozača i ostalih sudionika u prometu.

Kako bi vam mogli reći točnu cijenu popravka oštećenja na vašem automobilu doći ćemo na vašu lokaciju ili vam zakazati termin u našem servisnom centru.

Popravak auto stakla - cijena zamjenskog stakla

Kada je vaše auto staklo oštećeno toliko da je potrebna zamjena stakla imate nekoliko mogućnosti.

Auto stakla za zamjenu na automobilu:

 • originalno automobilsko staklo istog proizvođača je identično onom na vašem automobilu.
  Cijena ovog tipa stakla je najviša.
 • originalno zamjensko automobilsko staklo istog proizvođača - ovaj tip stakala proizvodi isti proizvođač kao i originalna stakla.
 • zamjensko automobilsko staklo - kvaliteta, sastav materijala, dimenzije i ostale specifikacije ovog tipa stakla identične su onima na vašem automobilu. Ova stakla nisu rađena kod istog proizvođača kao originalna.
  Cijena ovog tipa stakla je najpovoljnija.

Oštećenja na automobilskim staklima

Ako mislite da ste pronašli tip auto stakla koji će vam odgovarati, molimo vas da pripremite osnovne podatke o vozilu:
- marka automobila
- model automobila
- godina proizvodnje automobila
- broj šasije automobila

Nakon što ste odabrali tip stakla i rekli nam podatke vašeg vozila, naši djelatnici će provjeriti dostupnost određene vrste stakla i kontaktirati vas u vrlo kratkom roku.

Kontaktirajte nas u najkraćem roku za popravak auto stakla, zamjenu auto stakla ili zatamnjivanje stakla. Nudimo vam dolazak na lokaciju gdje ćemo napraviti popravak u najkraćem roku ili ćemo vam rezervirati termin u našem servisnom centru!

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram