Cjenik za popravak ili zamjenu auto stakla

Popravak auto stakla
Cijena za jednu točku udarca
Dajemo popust na količinu!
49€
Zamjena auto stakla
Cijena ukupno za staklo + ugradnja
Pripremite broj šasije i nazovite nas.
Staklo+ugradnja Nazovite za cijenu

Majstore, koliko to košta? - ovo je prvo, a ujedno i najčešće pitanje koje nam postavljate. Odgovor vas možda neće potpuno zadovoljiti, no — ovisi. 

Ukoliko imate manje oštećenje stakla, primjerice na vašem vjetrobranskom staklu, tada se staklo još uvijek stigne spasiti, pa biste problem mogli riješiti jeftinije. No, najbolje je da nas nazovete i objasnite koliko je veliko oštećenje (da li je primjerice veće od kovanice od 2 eura?), a naši eksperti će vas savjetovati što učiniti dalje.

Ako je oštećenje veće, tada više nije moguće popraviti staklo i garantirati sigurnost u vožnji. Tada će biti potrebno zamijeniti staklo. Ovdje cijena ovisi o mnogim faktorima. Prije svega, da li želite ugradnju originalnog, originalnog zamjenskog ili pak zamjenskog auto stakla? U čemu je razlika?

  • Originalno staklo: Ova stakla su identična onima koja su bila ugrađena u tvornici. Imaju logo proizvođača vozila i marke vozila. Ovaj tip stakla je najskuplji.
  • Originalno zamjensko: Ova stakla je proizveo isti proizvođač koji je proizveo i originalno staklo. Stakla imaju samo logo proizvođača, ali ne i marke vozila.
  • Zamjensko (najčešće kinesko): Ova stakla su po specifikacijama i kvalteti identična originalnom staklu, ali ih nije proizvela tvornica u kojoj se izradilo originalno staklo. Ovaj tip stakla je najjeftiniji.

Ovisno o vašim potrebama i mogućnostima, sada možete odabrati koja vrsta stakla bi vam najviše odgovarala.

Nakon što odlučite koju vrstu stakla želite, pripremite broj šasije (VIN broj), pa nas nazovite. Naši djelatnici će u roku od 5 minuta provjeriti koja stakla su dostupna, te će vam ponuditi cijenu sa ugradnjom i prvi slobodan termin.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram