Trebate popravak vjetrobranskog stakla?

Vršimo reparaciju (krpanje) vjetrobranskog stakla u radioni i na terenu

"Da li je moguće popraviti" - to je prvo pitanje s kojim se susrećemo nakon što primjetimo oštećenje od udara kamenčića o vjetrobransko staklo ili uslijed nekog drugog nes(p)retnog događaja zbog kojeg dolazi do oštećenja šoferšajbe.

S pravom se to pitate zato jer je popravak vjetrobranskog stakla znatno jeftiniji od kompletne zamjene auto stakla.

U slučaju da ste primijetili oštećenje na vašem auto staklu, najbolje je je da nas odmah kontaktirate na broj 01 239 5260. Naši djelatnici odradili su na tisuće popravaka i zamjena auto stakla stoga će vrlo brzo moći procijeniti da li je popravak moguć.

Općenito se može reći da je lijepljenje auto stakla moguće ukoliko je oštećenje manje od 1,5 centimetara u promjeru, no to također ovisi i obliku oštećenja. Ponekad oštećenje može biti u obliku kruga, ponekad zvijezde i slično. Najvažnije je čim prije sanirati puknuće kako bi se spriječilo daljnje širenje.

U pojedinim slučajevima moguće je popraviti auto staklo i kada je oštećenje veće od primjerice kovanice od 2 kune, ali tada ne možemo dati garanciju da se pukotina neće proširiti.
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Ne odgađajte reparaciju

Popravak vjetrobranskog stakla je nešto što ne smijete odgađati. Čim primijetite promjene na automobilskom staklu, čak i ako vam se čine sitne potrebno ih je odmah popraviti. Sitne ogrebotine, pukotine, udubljenja je vrlo jednostavno popraviti. 

Postoji cijeli niz mogućnosti kako se dogode ogrebotine, sitni kamenčići u vožnji koji dolete ispod kotača drugih automobila najčešći su uzrok. Iako vam se ne čini da je šteta velika - najbolje ih je odmah popraviti.

Mala oštećenja se jako lako prošire. Kako pukotina na automobilskom staklu raste i troškovi su veći. Trošak popravka malog oštećenja naraste do troškova zamjene automobilskog stakla.

Oprez!

Oprez! Vožnja s oštećenim automobilskim staklom opasna je za vozača. Oštećenja na staklu utječu na vid vozača kao i na preglednost prometa koji se događa oko njega. Ako vozite s oštećenim automobilskim staklom ugrožavate svoju sigurnost i sigurnost svih drugih sudionika prometa.

Da li je moguće popraviti vjetrobransko staklo jedno je od prvih pitanja naših klijenata? Oštećenje uvijek možemo popraviti ili zamijeniti staklo.

Pravovremenom reakcijom na manja oštećenja smanjit ćemo mogućnosti pojave većih i povećanje troškova.

Popravak vjetrobranskog stakla - brzo i uz najbolje cijene!

Primijetili ste oštećenje na staklu kada ste izašli iz ureda? Nazovite nas i u najkraćem roku ćemo doći do vaše lokacije i trenutno popraviti oštećenje. Naš pokretni servisni centar dolazi na bilo koju lokaciju u gradu Zagrebu.

Kad primijetite oštećenje na staklu, provjerite nekoliko osnovnih informacija i kontaktirajte nas s njima kako bi ubrzali proces rezerviranja termina dolaska ili pronalazak termina za vaš dolazak u naš servisni centar.

Podaci o vozilu:

  • marka automobila
  • model automobila
  • godina proizvodnje automobila
  • broj šasije automobila

Popravak vjetrobranskog stakla za vas radimo na lokaciji, u roku od nekoliko sati i po najboljoj cijeni na tržištu!

Brzina - naše iskustvo dozvoljava nam zamjenu vjetrobranskog stakla u vrlo kratkim rokovima kako bi vaš automobil što prije bio u voznom stanju.
Kvaliteta - prilikom zamjene stakla na automobilu koristimo profesionalne alate i opremu koji su prilagođeni posebno ovoj vrsti posla.
Cijena - omogućujemo vam najbolju uslugu i cijenu na tržištu! Kako bi vam ponudili konkretnu cijenu molimo vas da nas kontaktirate s potrebnim detaljima.
Lokacija - usluge zamjene stakla na automobilu nudimo na području cijelog Zagreba! Ako niste iz Zagreba možete nas kontaktirati i dogovorit ćemo termin u kojem je moguće automobil dovesti na servis.
Intervencije na lokaciji - servis i popravak manjih oštećenja na vašim auto staklima možemo napraviti na drugoj lokaciji. Doći ćemo na vaše radno mjesto ili na kućnu adresu i u najkraćem roku napraviti potreban popravak na vašem auto staklu.

Koja je oštećenja moguće popraviti?

Možemo popraviti manja oštećenja, kod velikih oštećenja potrebno je napraviti zamjenu automobilskog stakla originalnim staklom ili zamjenskim staklom drugog proizvođača.

Oštećenja veličine kovanice od dvije kune možemo popraviti, ovisno o obliku oštećenja (polukrug, krug, zvijezda) i veća oštećenja možemo popraviti no na takav popravak vam ne možemo dati garanciju da se oštećenje neće proširiti. Popravak smolom je za manja oštećenja koja nisu u vidokrugu vozača, ostala oštećenja uklanjamo zamjenom automobilskog stakla.
Nazovite nas čim primijetite i najmanju promjenu na vašem vjetrobranskom staklu. Što je manja promjena koju uočite, ogrebotina, udubljenje ili pukotina veća je vjerojatnost da se neće proširiti i da ćemo ju moći jednostavno popraviti. Kada su na staklima velika oštećenja, takva oštećenja popravljamo zamjenom automobilskog stakla. Oštećeno automobilsko staklo možemo zamijeniti drugim originalnim staklom istog proizvođača ili zamjenskim odgovarajućim staklom drugog proizvođača.

Nakon što vidimo oštećenja na vašem automobilu preporučit ćemo vam najbolje rješenje kako bi staklo na vašem automobilu bilo trajno popravljeno ili zamijenjeno a vaš automobil u potpunosti siguran za vožnju. Sigurnost u vožnji je najvažnija. Pazimo na vašu vidljivost i sigurnost ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram