Zamjena Vjetrobranskog Stakla Zagreb

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Nazovite odmah

Treba Vam zamjena vjetrobranskog stakla?

Brza i sigurna zamjena šoferšajbe na području Zagreba i zagrebačke županije. Vršimo zamjenu vjetrobranskog stakla na vašem vozilu. Po potrebi izlazimo na teren, a naš dolazak je besplatan. Nazovite nas odmah i dogovorite termin zamjene.

Zamjena vjetrobranskog stakla cijena

Klijente najčešće zanima cijena za zamjenu stakla na autu. Cijena može jako varirati uzimajući u obzir marku, model i godište vozila, ima li staklo grijače ili ne, da li želite ugradnju zamjenskog ili original stakla, dobavljivost stakla i slično. Nazovite nas i saznajte od našeg ljubaznog i iskusnog osoblja koliko će vas koštati zamjena auto stakla sa ugradnjom. 

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Zamjena vjetrobranskog stakla Zagreb

Vaše vjetrobransko staklo ne samo da štiti unutrašnjost vašeg vozila od prašine, vode i drugih vanjskih čimbenika, nego je i vrlo važan faktor vaše sigurnosti u vožnji. Stoga ako je vaše vjetrobransko staklo oštećeno do te mjere da vam ometa vožnju ili prijeti pucanjem vrijeme je za hitnu izmjenu stakla. Ne riskirajte pad na tehničkom pregledu uslijed oštećenja vašeg vjetrobranskog stakla. Ako je moguće, jeftinija i brža varijanta je popravak auto stakla. U suprotnom, zamjenu možete obaviti u našem servisnom centru u Zagrebu gdje će vas dočekati naši stručno osposobljeni tehničari za auto stakla. Koristeći profesionalne alate i visoko kvalitetna ljepila te izolacijske materijale garantiramo da će vaše vjetrobransko staklo zadržati visoke performanse i dugotrajnost. Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti naš servis naši tehničari mogu izaći na teren te zamjenu obaviti na vašoj lokaciji (dolazimo u sve dijelove Zagreba npr. Bukovačka, Centar, Sesvete, Zagorska, Kajzerica, Savska, Špansko, Velika Gorica i drugdje). Nazovite nas za više detalja.

Zamjena stražnjeg ili bočnog stakla

Iako najčešće dolazi do oštećenja prednjeg stakla ponekad se može dogoditi da vam pukne bočno staklo ili stražnje staklo u vašem vozilu. U tom slučaju nazovite naš servisni centar i dogovorite zamjenu stakla ili naručite dolazak našeg tehničara na vašu adresu - dolazak je besplatan. Naši autostaklo tehničari obučeni su za zamjenu bilo koje vrste stakla na bilo kojem tipu vozila kao što su Audi, Fiat, Opel, Peugeot, Renault, Škoda, Golf, Passat, Ford, Peugeot, Mercedes, BMW i ostali. Mijenjamo stakla na svim europskim, japanskim i korejskim vozilima - za ostale marke vozila molimo pošaljite nam upit ili nas nazovite.

Koliko traje zamjena auto stakla?

Naše stručno osoblje brzo će zamijeniti vaše staklo, no ipak ne možemo požuriti vrijeme koje je potrebno za sušenje profesionalnog ljepila. Prosječno će za zamjenu odnosno ugradnju vjetrobranskog stakla biti potrebno izdvojiti tri sata dok zamjena bočnog stakla traje u prosjeku jedan sat. Nakon što se ljepilo u potpunosti osuši vaše vozilo je ponovno spremno i sigurno za ponovni izlazak na cestu.

Ugrađujemo originalna ili zamjenska auto stakla

Prema vašim potrebama i mogućnostima možemo umjesto vašeg napuknutog stakla staviti originalno ili zamjensko staklo. Ugrađujemo stakla proizvođača Pilkington, Sekurit, AGC i druge. Originalno staklo je staklo koje je identično onom koje je bilo ugrađeno u tvornici, a zamjensko auto staklo ima isti sastav i kvalitetu, ali cijena mu je niža nego kod originala. Naši stručni tehničari educirati će vas o prednostima i nedostacima pojedinog izbora ovisno o tipu i marki vozila, te vrsti stakla koje je potrebno zamijeniti. Nazovite bez obaveze već danas.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram