Zatamnjivanje auto stakla u Zagrebu

Iskusite brojne prednosti zatamnjenog stakla na vašem vozilu

Održite temperaturu u vašem automobilu ugodnom uz istodobno povećanje sigurnosti za vas i vaše suputnike. Zatamnjivanje auto stakla je pouzdan način za blokiranje 99% štetnih UV zračenja i očuvanje interijera vašeg limenog ljubimca.

Pošaljite nam upit ili nazovite već danas i dogovorite svoj termin za zatamnjivanje stakala.
Kontakt forma
✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv

Nazovite odmah

Cijena za zatamnjivanje auto stakla u Zagrebu

Cijena zatamnjivanja stakla je bitan kriterij u vašoj odluci kome ćete povjeriti taj zahtjevan posao. Ipak, ukoliko vam je cijena jedini faktor pri odlučivanju, možda nismo najbolji odabir za vas. Zato, ukoliko vam je osim cijene bitna i kvaliteta odrađenog posla, te naše jamstvo da će posao biti odrađen prema našim najvišim standardima javite nam se već danas.

Cijena zatamnjivanja sa 5 godina garancije na foliju

Razlozi zašto nismo najjeftiniji (ujedno i razlozi zašto smo najbolji)

Postupak zatamnjivanja koji nije za svakoga (ali jamči uspjeh)
Rastavljamo zadnja bočna vrata te stakla tamnimo izvan vozila kako bismo postigli savršeno polaganje folije bez vidljivih rubova. Rubovi se s vremenom počinju ljuštiti ako se koristi nekvalitetna folija i amaterska tehnika polaganja. Našim pristupom također osiguravamo da neće doći do oštećenja elektronike u zadnjim bočnim vratima, jer se folija mora zalijevati tijekom postupka polaganja. 

Raznorazni "majstori" koji se bave zatamnjivanjem auto stakala, neće napraviti ovaj dodatni korak koji je neophodan za savršen izgled folije, te za očuvanje ispravnosti unutarnjih elemenata u vratima vašeg vozila.
Imamo preko 15 godina iskustva
Na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi - oni kojima je cijena jedini kriterij po kojem odabiru usluge i proizvode koje će kupiti, te oni koji razumiju da za kvalitetu treba i platiti.

U naših 15 godina koliko se bavimo ovim poslom, zatamnili smo stakla na svim mogućim vozilima - od klasičnih vozila srednje i više klase, sve do ekskluzivnih vozila poput Porschea, Ferrarija i Bugatti Veyrona.

Niti jedan posao za nas nije premalen niti prevelik!
Dajemo dugogodišnje jamstvo na odrađen posao
Dobar dio naših novih klijenata nam dolazi kada je potrebno popraviti loš rad nekih od mnogobrojnih "majstora" u Zagrebu koji svoj posao odrađuju nabrzinu, bez rastavljanja vrata, čime se povećavaju šanse problema sa funkcioniranjem vrata, te odljepljivanjem same folije. U konačnici, takvi klijenti nažalost plaćaju uslugu dva puta. 

Naše dugogodišnje iskustvo i nepogrešiv proces garancija su da će svaki posao biti obavljen sa velikom preciznošću i da neće biti potrebe za reklamacijom. 
koristimo najkvalitetnije folije na tržištu
Na vozila ugrađujemo samo najkvalitetnije folije čime garantiramo dugovječnost i dobre peformanse.

Cijena zatamnjivanja sa 10 godina garancije na foliju

Najčešća pitanja

Koje folije ugrađujete?

Radimo isključivo sa LLUMAR® folijama koje su industrijski standard i izrađene su u USA. Ugrađujemo folije sa 5 i 10 godina garancije. 

Koliko stupnjeva zatamnjenja postoji?

Nudimo vam široki raspon stupnjeva zatamnjenja u kombinaciji sa UV zaštitom - od vrlo blagih, pa sve do gotovo neprozirnih. Dolaskom u našu radionicu na licu mjesta možete odabrati foliju koja vam najviše odgovara. Stupanj zatamnjenja ne utječe na cijenu. Finalne cijene sa montažom su navedene u gornjoj tablici.

Koja stakla se smiju zatamniti po zakonu RH?

Netvornički se smiju zatamniti samo zadnja bočna stakla i zadnje vjetrobransko staklo. Ne smiju se zatamniti prednje vjetrobransko staklo i prednja bočna stakla od vozača i suvozača.

Da li se trebam naručiti i koliko se čeka na termin?

Potrebno je nazvati našu centralu na broj 01 2395 260 i naručiti se. Otprilike se čeka 7 dana na prvi slobodni termin.

Koliko traje postupak zatamnjivanja?

Proces zatamnjivanja traje otprilike 2 sata, ponekad i kraće. 

Da li mi možete skinuti staru foliju?

Da.

Da li demontirate vrata prilikom apliciranja folije?

Ne radimo demontažu vrata. U našem dugogodišnjem iskustvu (3000+ vozila) još nismo imali reklamacije zbog našeg načina rada. Kod nas bez brige možete zatamniti stakla na potpuno novom automobilu iz salona bez bojazni od oštećenja koja potencijalno nastaju prilikom demontaže vrata. 

Gdje se nalazite?

Nalazimo se u zagrebačkoj Dubravi (na Ferenščici imamo samo servis auto stakla).

Preko 3000 odrađenih projekata garancija su vašeg zadovoljstva

Kontaktirajte nas i raspitajte se o cijenama i slobodnim terminima. 
01 2395 260

Prednosti zatamnjivanja stakla

Zatamnjivanje stakla odnosno toniranje auto stakla ima mnoge prednosti za vlasnike osobnih vozila.

Povećanje udobnosti prilikom ljetnih mjeseci

Svatko tko je parkirao auto na užeglom ljetnom suncu zna kakav pakao se u njemu može stvoriti u kratkom vremenskom roku. Odlazak na more ili vožnja vrućim gradskim asfaltom tokom ljetnih mjeseci ne mora biti patnja za vas i vaše najmilije. Zatamnjena stakla mogu blokirati ulazak preko 50% topline koje proizvodi sunce što ima značajan učinak na temperaturu u unutrašnjosti vašeg vozila što će boravak u vašem automobilu učiniti znatno udobnijim.

Smanjenje potrošnje goriva

Niže temperature u vozilu znače i smanjeno korištenje vašeg klima uređaja koji je u punom pogonu cijelog ljeta. Smanjenje rada klima uređaja utječe na smanjenu potrošnju goriva što vama u konačnici donosi financijsku uštedu.

Očuvanje zdravlja

Vožnjom u automobilu vi ste ponekad satima izloženi štetnom djelovanju sunčevih UV zraka. Zatamnjivanje stakala na autu blokira štetne sunčeve UV zrake što blagotvorno djeluje na vašu kožu i osjetljivu kožu vaše djece.

Očuvanje unutrašnjosti vozila

Izloženost velikim vrućinama i direktnom suncu može izblijediti unutrašnjost vašeg vozila što mu smanjuje vrijednost i estetski je neprivlačno.

Sigurnost i zdravlje putnika

Folija za auto stakla štiti putnike od krhotina stakla u slučaju razbijanja stakla čime se povećava sigurnost vas i vaših putnika. U slučaju da je vaše staklo oštećeno javite nam se radi popravka ili zamjene ovisno o razini oštećenja.

Sigurnost od krađe

Najčešći razlog provale u automobile je taj što su vlasnici u njima ostavili vrijedne stvari poput torbice ili novčanika koji se lako mogu uočiti kroz prozor automobila. Zatamnjivanje stakala na autu onemogućuje direktan pogled kroz prozor i otežava kriminalcima pogled u unutrašnjost vašeg automobila čime se smanjuje šansa da će provaliti u vaš automobil.

Opuštenija i sigurnija vožnja

Zatamnjena stakla smanjuju neugodni efekt noćnog ili dnevnog blještavila koje može negativno utjecati na sigurnost prilikom vožnje.

Estetika

Ljepota je uvijek u oku promatrača, no mi smatramo da zatamnjena stakla poboljšavaju izgled automobila i daju mu posebnost kakvu nemaju ostala vozila.

Privatnost

Zatamnjenim staklima možete zaštiti sebe i svoje stvari od znatiželjnih i neželjenih pogleda prolaznika ili drugih vozača.

Zatamnjivanje vozila sa atestom

S obzirom na naše dugogodišnje iskustvo zatamnjivanje vaših stakala možete sa sigurnošću povjeriti nama posebno ako želite biti sigurni da će vaše vozilo bez problema proći na tehničkom pregledu. Bitno je znati da prema Pravilniku o tehničkim uvjetima vozila na cestama vjetrobransko staklo i bočna stakla u vidnom polju vozača se ne smiju ni na kakav način dodatno zatamnjivati (osim do razine kakva je bila tvornički) postavljanjem folija ili dodatnim bojanjem stakala.

Vodeći stručnjaci za zatamnjivanje stakala u Zagrebu

Zatamnjivanje stakala na autu je složen i kompliciran proces stoga nemojte predati vaš auto u ruke amaterima, pa poslije požaliti. Naši tehničari su vrhunski opremljeni i educirani za toniranje auto stakala te možete biti sigurni da će posao biti obavljen kako treba pri prvom pokušaju. Garantiramo profesionalnost izvedbe zatamnjivanja na svim dijelovima vašeg vozila. Nazovite nas danas i dogovorite svoj termin.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
Radno vrijeme
Radni dan: 8:00 — 17:00
Pratite nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram