Zamjena auto stakla - cijena?

Saznajte koja je cijena ugradnje auto stakla

Za točno određivanje cijene potrebno nam je više informacija. Primjerice, da li vas zanima cijena ako je u pitanju ugradnja vjetrobranskog stakla, jer nije ista cijena prednjeg vjetrobranskog stakla od nekog malog bočnog stakla.

Cijenu ćete najbrže saznati ukoliko kontaktirate naš servisni centar na 01 239 5260, a možete nam poslati poruku putem kontakt forme.
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Zamjena auto stakla je kompleksan posao. Na dnevnoj bazi dobivamo upite o brzini i cijeni zamjene stakla na autu. S obzirom na veliku količinu različitih marki automobila nismo vam u mogućnosti odgovoriti bez detaljnijeg upita.

Cijena i brzina zamjene stakla na autu ovisi o nekoliko parametara. Prije svega morate nam reći marku i model vozila. Nakon toga nam je potrebna informacija koje staklo na autu želite zamijeniti. Radi li se o vjetrobranskom staklu? Ili su u pitanju bočna staklima na vratima. Također, da li je razbijeno glavno staklo ili ako su dvostruka stakla - glavno i malo nepomično - dekorativno staklo.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Brzina - naše iskustvo dozvoljava nam zamjenu vjetrobranskog stakla u vrlo kratkim rokovima kako bi vaš automobil što prije bio u voznom stanju.
Kvaliteta - prilikom zamjene stakla na automobilu koristimo profesionalne alate i opremu koji su prilagođeni posebno ovoj vrsti posla.
Cijena - omogućujemo vam najbolju uslugu i cijenu na tržištu! Kako bi vam ponudili konkretnu cijenu molimo vas da nas kontaktirate s potrebnim detaljima.
Lokacija - usluge zamjene stakla na automobilu nudimo na području cijelog Zagreba! Ako niste iz Zagreba možete nas kontaktirati i dogovorit ćemo termin u kojem je moguće automobil dovesti na servis.
Intervencije na lokaciji - servis i popravak manjih oštećenja na vašim auto staklima možemo napraviti na drugoj lokaciji. Doći ćemo na vaše radno mjesto ili na kućnu adresu i u najkraćem roku napraviti potreban popravak na vašem auto staklu.

Zamjena auto stakla - cijena - popravak na lokaciji

Cijena zamjene auto stakla ovisi o veličini nastalog oštećenja. Oštećenja na staklima mogu biti posljedica prometne nesreće, no veliki broj oštećenja na staklima automobila događa se svakodnevno zbog vanjskih utjecaja.

Vanjski utjecaji koji mogu oštetiti vjetrobransko staklo automobila su kamenčići i šljunak koji se nalaze na cesti ili makadamu. Oštećenje se može dogoditi i od raznih predmeta koji dolete na automobil iz drugih razloga.
Veličina oštećenja
Manja oštećenja koja je moguće popraviti:
- oštećenje u obliku zvijezde
- oštećenje u obliku kruga
- oštećenje u obliku polukruga
- oštećenje u obliku kruga s krakovima zvijezde (oblik snježne pahuljice)

Veća oštećenja koja nije moguće popraviti:

  • oštećenje u obliku zvijezde koje je veće od kovanice od dvije kune nije moguće popraviti

  • oštećenja koja su locirana na lijevoj strani vjetrobranskog stakla u vidokrugu vozača u promjeru od 30 centimetara

  • ako je na staklu više od jednog većeg oštećenja

Ne preporučujemo popravak većih oštećenja koja se nalaze u vidokrugu vozača jer mogu prouzročiti smanjenje vidljivosti i oštrine slike što može utjecati na vid vozača. Kako bi osigurali maksimalnu vidljivost i sigurnost vozača i putnika u automobilu kod većih oštećenja auto stakla preporučit ćemo vam zamjenu stakla originalnim staklom istog proizvođača ili staklom koje odgovara drugog proizvođača, ovisno o vašim željama i potrebama.

Savjet!
Oštećenja na auto staklima, ogrebotine, udubljenja ili pukotine treba popraviti čim ih primijetite. Što ranije uočite nepravilnosti na staklima veća je vjerojatnost da ćemo ih moći popraviti. Nemojte zanemarivati promjene na staklima kada ih uočite. Nakon što je staklo oštećeno čak i manji udarci, trzaji ili neznatno dodatno oštećenje mogu prouzročiti stvaranje još veće štete na prethodno oštećenom staklu.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram