Vjetrobranska stakla cijena

Vjetrobranska stakla cijena ovisi o tipu stakla koje ćemo postaviti na vaše vozilo. Veća oštećenja auto stakla ne možemo popraviti. Zbog vaše sigurnosti i velike mogućnosti ponovnog pucanja nakon popravaka većih oštećenja smolom ili ljepilom najbolje je zamijeniti staklo.

Auto stakla za zamjenu na automobilu:
- originalno automobilsko staklo istog proizvođača je identično onom na vašem automobilu.
Cijena ovog tipa stakla je najviša.

-originalno zamjensko automobilsko staklo istog proizvođača - ovaj tip stakala proizvodi isti proizvođač kao i originalna stakla.

-zamjensko automobilsko staklo - kvaliteta, sastav materijala, dimenzije i ostale specifikacije ovog tipa stakla identične su onima na vašem automobilu. Ova stakla nisu rađena kod istog proizvođača kao originalna.

Cijena ovog tipa stakla je najpovoljnija.
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Rezerviranje termina za pokretni servis ili servis u našem servisnom centru. Prije nego što naručite naš pokretni servis ili rezervirate termin za dolazak u naš centar molimo vas da pripremite nekoliko osnovnih podataka kako bi naši djelatnici mogli provjeriti imaju li na skladištu sve potrebno za popravak, zamjenu ili zatamnjivanje vašeg automobila.
Potrebni podaci za rezerviranje zamjene auto stakla:
- marka automobila
- model automobila
- godina proizvodnje automobila
- broj šasije automobila

Kad nas nazovete naši će djelatnici u najkraćem mogućem roku provjeriti dostupnost stakla i drugih potrebnih materijala i nazvati vas povratno s informacijama o terminu, cijeni i dostupnosti potrebnog alata i opreme.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Vjetrobranska stakla cijena ovisi o tipu stakla i modelu automobila - nazovite nas za detalje!

Pronašli ste nepravilnosti na vašem vjetrobranskom staklu? Udubljenje, ogrebotinu, pukotinu ili predmet koji je doletio u vaše staklo i prouzročio štetu? Kada uočite ovako nešto, najbolje je odmah rezervirati termin za popravak automobilskog vjetrobranskog stakla.

Popravak manjeg oštećenja je postupak koji je brzo gotov i povoljan. Popravke vršimo na području cijelog Zagreba. Doći ćemo na bilo koju lokaciju u gradu i popraviti vjetrobransko staklo u kratkom roku.

Manja oštećenja vjetrobranskog stakla - oštećenja čija veličina ne prelazi dimenzije kovanice od dvije kune. Moguće ih je popraviti smolom ili ljepilom.
polukružni oblik oštećenja vjetrobranskog stakla
kružni oblik oštećenja vjetrobranskog stakla
zvjezdasti oblik oštećenja vjetrobranskog stakla
kružno zvjezdasti oblik oštećenja vjetrobranskog stakla
Veća oštećenja vjetrobranskog stakla su oštećenja koja prelaze veličinu kovanice od dvije kune. U pojedinim situacijama ih možemo tretirati na isti način kao manja oštećenja no tada vam ne možemo pružiti jamstvo na popravak.

Kod većih oštećenja koja se tretiraju na isti način kao manja može doći do pucanja.
- zvjezdasti oblik oštećenja vjetrobranskog stakla koji prelazi dimenzije kovanice od dvije kune nismo u mogućnosti popraviti kao manje oštećenje.
- veći broj oštećenja na vjetrobranskom staklu ne možemo tretirati zbog smanjenja kvalitete vidljivosti i utjecaja na vid vozača
- oštećenja koja se nalaze u vozačevom vidokrugu, u radijusu od 30 centimetara ne možemo popraviti, posebno ako ih je više.
Zamjena vjetrobranskog stakla je kompliciran postupak, naše dugogodišnje iskustvo omogućuje nam posao odraditi brzo i kvalitetno uz najbolju opremu na tržištu. Želite li dovesti automobil na zamjenu stakla u našu radionicu ili ćemo napraviti popravak na lokaciji koja vama odgovara, odaberite sami.

Nazovite nas, recite nam osnovne podatke o vozilu i preporučit ćemo vam najbolju opciju za vas!

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram