Sva stakla za auto na jednom mjestu

Nazovite odmah i saznajte najpovoljniju cijenu

Stakla za automobile po najboljim cijenama uz najbržu promjenu. Za vas ćemo popraviti sva oštećenja na auto staklima za koja možemo jamčiti kvalitetu popravka. Ako su oštećenja prevelika napravit ćemo zamjenu automobilskog stakla. Auto staklo ćemo zamijeniti originalnim auto staklom istog proizvođača ili zamjenskim auto staklom drugog proizvođača.
Naš servisni centar ima skladište na kojem držimo zamjenska stakla svih većih renomiranih svjetskih proizvođača automobila. Neki od proizvođača koje imamo u ponudi:
Škoda, Peugeot, Opel, Renault, Peugeot, Fiat, Audi, Mercedes i brojne druge...
Pošaljite nam upit putem kontakt forme:
Brzina - naše iskustvo dozvoljava nam zamjenu vjetrobranskog stakla u vrlo kratkim rokovima kako bi vaš automobil što prije bio u voznom stanju.

Kvaliteta - prilikom zamjene stakla na automobilu koristimo profesionalne alate i opremu koji su prilagođeni posebno ovoj vrsti posla.

Cijena - omogućujemo vam najbolju uslugu i cijenu na tržištu! Kako bi vam ponudili konkretnu cijenu molimo vas da nas kontaktirate s potrebnim detaljima.

Lokacija - usluge zamjene stakla na automobilu nudimo na području cijelog Zagreba! Ako niste iz Zagreba možete nas kontaktirati i dogovorit ćemo termin u kojem je moguće automobil dovesti na servis.

Intervencije na lokaciji - servis i popravak manjih oštećenja na vašim auto staklima možemo napraviti na drugoj lokaciji. Doći ćemo na vaše radno mjesto ili na kućnu adresu i u najkraćem roku napraviti potreban popravak na vašem auto staklu.
Ako trebate zamjenu automobilskog stakla nazovite nas i provjerit ćemo za vas imamo li odgovarajuće auto staklo u skladištu ili ga je potrebno naručiti. Auto staklo ćemo za vas naručiti u najkraćem mogućem roku kako bi što prije napravili popravak na vašem automobilu.

Popravak auto stakla moguć je ako je oštećenje manjih dimenzija. Manja oštećenja koja je moguće popraviti su veličine kovanice od dvije kune. Ako je oštećenje veće od toga u nekim slučajevima ga je moguće popraviti no tada ne možemo jamčiti za popravak. U takvim slučajevima ne dajemo jamstvo da se oštećenje neće nastaviti širiti.
NOVO: mobilni auto staklo servis
Mi dolazimo vama!
Nema potrebe da izostajete s posla ili čekate. Mi ćemo doći do vaše kuće ili radnog mjesta u Zagrebu - besplatno.
250 kn
Dolazak besplatan!

Stakla za automobile - popravak, zamjena i prodaja po najboljim cijenama!

Manja oštećenja na automobilskim staklima:

  • polukružni oblik oštećenja automobilskog stakla
  • kružni oblik oštećenja automobilskog stakla
  • zvjezdasti oblik oštećenja automobilskog stakla

Spomenuti zvjezdasti oblik oštećenja automobilskog stakla moguće je popraviti ako ne prelazi veličinu kovanice od dvije kune. 

Velika oštećenja na automobilskim staklima:
oštećenja koja su veća od dva centimetra zahtijevaju promjenu automobilskog stakla u većini slučajeva. Također, ako su oštećenja na strani vozača, u njegovom vidokrugu i u radijusu od 30 centimetara takva oštećenja ne možemo popraviti.

Kod velikih oštećenja jedino je rješenje zamjena automobilskog stakla. Zamjenom automobilskog stakla eliminiramo sva oštećenja. Popravljanjem većih oštećenja smolom ili ljepilom ne možemo jamčiti kvalitetu popravka. Zamjena automobilskog stakla kod velikih oštećenja najsigurniji je pristup oštećenju.

Poslovi koje obavljamo za vas:

- popravak automobilskog stakla
- zamjena automobilskog stakla (originalnim ili zamjenskim staklom)
- zatamnjivanje auto stakla
- dolazak na lokaciju - brza intervencija
- popravak u našem servisnom centru - dogovor termina popravka

Kontaktirajte nas za popravak na terenu, naš pokretni servisni centar će doći do bilo koje lokacije u gradu Zagrebu i napraviti popravak u samo nekoliko sati. 

Možemo doći do vaše kuće, ureda ili parkinga na kojem se auto nalazi.

Nazovite odmah

✆ 01 239 5260
Kliknite za poziv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram